Advertisement

Eddy Keur Nh Radio - Davey, Author at Selma van Dijk / Vanaf volgende week zaterdag (26 september) is hij de nieuwe sidekick van eddy keur op nh radio.

Eddy Keur Nh Radio - Davey, Author at Selma van Dijk / Vanaf volgende week zaterdag (26 september) is hij de nieuwe sidekick van eddy keur op nh radio.. In 1979 en 1980 werkte keur onder het pseudoniem sebastiaan peters bij zeezender radio caroline. Altijd een bn'er met een bijzonder verhaal. Grote hilariteit bij 'keur in de middag' van nh radio als gerard joling te gast is. Keur presenteert twee dagen per week in de week het programma 'keur in de middag'; Het programma is vandaag (31 januari) voor het laatst te op zaterdag blijft keur inde middag te horen tussen 12 en 15 uur op nh radio.

Altijd een bn'er met een bijzonder verhaal. Inmiddels lijkt keur zijn horizon te. De komst van eddy keur past in de strategie van nh radio om dicht bij de luisteraars te staan door het delen van echte en herkenbare verhalen, zegt een woordvoerder. Wil je wat fragmenten beluisteren? ''lex heeft een mooie trackrecord en is vooral ook een leuke gast die bij al mijn radiovrienden hoog.

Alles is liefde met Eddy Keur - Zwarte Prietpraat - NPO ...
Alles is liefde met Eddy Keur - Zwarte Prietpraat - NPO ... from radio-images.npo.nl
In iedere aflevering exotisch land of gebied centraal. Sinds 2 september 2017 ging mijn nieuwe radioprogramma van start keur in de middag op nh radio. Eddy keur over pieter kok. Keur presenteert twee dagen per week in de week het programma 'keur in de middag'; ''hij heeft er voor gezorgd dat de show opnieuw evolueerde en wel naar meer volwassenheid. ''lex heeft een mooie trackrecord en is vooral ook een leuke gast die bij al mijn radiovrienden hoog. 'de keurbaas' vertelt in de serie '100 jaar radio' in aflevering 16 wat vormgeving zo speciaal maakt. Vanaf 26 september is lex landeweerd elke zaterdag te horen als de nieuwe sidekick en producer van eddy keur op nh radio.

Самые новые твиты от eddy keur (@eddykeur):

In 1979 en 1980 werkte keur onder het pseudoniem sebastiaan peters bij zeezender radio caroline. Dit is alvast de video. De komst van eddy keur past in de strategie van nh radio om dicht bij de luisteraars te staan door het delen van echte en herkenbare verhalen, zegt een woordvoerder. Keur presenteert twee dagen per week in de week het programma 'keur in de middag'; Hij vervangt ruud de wild die vanwege de diagnose darmkanker voorlopig niet kan werken. Самые новые твиты от eddy keur (@eddykeur): Vanaf 26 september is lex landeweerd elke zaterdag te horen als de nieuwe sidekick en producer van eddy keur op nh radio. Wegens een reorganisatie bij de radiotak van talpa network kwam zijn vaste plek als sidekick en producer bij de late avondshow met lex gaarthuis, te vervallen. Geer giert om gore grappen. Was erg leuk uurtje en wat had ze het goed voorbereid. Uiteraard zijn er vele hilarische voorbeelden. ''hij heeft er voor gezorgd dat de show opnieuw evolueerde en wel naar meer volwassenheid. Gestopt op 2 januari 2016.

De laatste aflevering van wild in het weekend, het programma op vrijdag waarin ruud het tegen zijn vriendin olcay opneemt, komt te vervallen. Inmiddels lijkt keur zijn horizon te. Wil je wat fragmenten beluisteren? In show 1 van keur in de middag op nh radio hadden wij 2 september andre van duin en irene moors. Sinds 1984 maak ik profesioneel radio voor landelijke zenders.

Keur Eddy - Anp Archief
Keur Eddy - Anp Archief from www.anp-archief.nl
Vanaf 26 september is lex landeweerd elke zaterdag te horen als de nieuwe sidekick en producer van eddy keur op nh radio. Afgelopen nacht was ik weer es te gast op npo radio 1. Creative consultant voor radio 538. Keur in de middag elke vrijdag, zaterdag en zondag op nh radio. De laatste aflevering van wild in het weekend, het programma op vrijdag waarin ruud het tegen zijn vriendin olcay opneemt, komt te vervallen. Inmiddels lijkt keur zijn horizon te. Wegens een reorganisatie bij de radiotak van talpa network kwam zijn vaste plek als sidekick en producer bij de late avondshow met lex gaarthuis, te vervallen. De onnavolgbare eddy keur brengt de radio tot leven met een vette glimlach.

Dit keer bij miss podcast mischa blok wat een leuke n bijzondere vrouw.

'de keurbaas' vertelt in de serie '100 jaar radio' in aflevering 16 wat vormgeving zo speciaal maakt. De komst van eddy keur past in de strategie van nh radio om dicht bij de luisteraars te staan door het delen van echte en herkenbare verhalen, zegt een woordvoerder. Eddy keur over pieter kok. Op vrijdag van 15:00 tot 18:00 uur en zaterdags van 12:00 tot 15:00 uur. Sinds 1984 maak ik profesioneel radio voor landelijke zenders. Keur presenteert twee dagen per week in de week het programma 'keur in de middag'; In show 1 van keur in de middag op nh radio hadden wij 2 september andre van duin en irene moors. Grote hilariteit bij 'keur in de middag' van nh radio als gerard joling te gast is. Afgelopen nacht was ik weer es te gast op npo radio 1. Live stream plus station schedule and song playlist. De komende periode presenteert eddy keur (nh radio) de wild in de middag. Was erg leuk uurtje en wat had ze het goed voorbereid. Zenderbaas arjan snijders laat weten:

Was erg leuk uurtje en wat had ze het goed voorbereid. Самые новые твиты от eddy keur (@eddykeur): Radio noord holland will not rest until all the northern dutch are informed in every way possible about what is happening in their town, city In show 1 van keur in de middag op nh radio hadden wij 2 september andre van duin en irene moors. De onnavolgbare eddy keur brengt de radio tot leven met een vette glimlach.

Medianieuws - Mediasite.tv is de Veronicafansite!
Medianieuws - Mediasite.tv is de Veronicafansite! from pbs.twimg.com
Creative consultant voor radio 538. Elke zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. De onnavolgbare eddy keur brengt de radio tot leven met een vette glimlach. 'de keurbaas' vertelt in de serie '100 jaar radio' in aflevering 16 wat vormgeving zo speciaal maakt. Altijd een bn'er met een bijzonder verhaal. Dit is alvast de video. ''hij heeft er voor gezorgd dat de show opnieuw evolueerde en wel naar meer volwassenheid. Sinds 2 september 2017 ging mijn nieuwe radioprogramma van start keur in de middag op nh radio.

Bekende presentatoren van nh radio zijn jeanne kooijmans, june hoogcarspel en leo driessen en eddy keur.

Afgelopen nacht was ik weer es te gast op npo radio 1. Hij neemt daarmee het stokje over van pieter kok. Wegens een reorganisatie bij de radiotak van talpa network kwam zijn vaste plek als sidekick en producer bij de late avondshow met lex gaarthuis, te vervallen. Radio noord holland will not rest until all the northern dutch are informed in every way possible about what is happening in their town, city ''hij heeft er voor gezorgd dat de show opnieuw evolueerde en wel naar meer volwassenheid. Bekende presentatoren van nh radio zijn jeanne kooijmans, june hoogcarspel en leo driessen en eddy keur. Live stream plus station schedule and song playlist. Elke zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Lex landeweerd keert terug op de radio. Zenderbaas arjan snijders laat weten: Gestopt op 2 januari 2016. De komst van eddy keur past in de strategie van nh radio om dicht bij de luisteraars te staan door het delen van echte en herkenbare verhalen, zegt een woordvoerder. De onnavolgbare eddy keur brengt de radio tot leven met een vette glimlach.

Altijd een bn'er met een bijzonder verhaal eddy keur. Eddy keur over pieter kok.

Post a Comment

0 Comments